Ny tyst doftmaskin itsmell Pro med steglöst variabel doftnivå

Abstract mat light wavesSkillnaden mellan att vara en subtil boost för butikens omsättning och ett irreparabelt misstag är ofta hårfin, och skillnaden beror oftast på kunskap. Alternativen vad gäller sinnesmarknadsföring och aktivitets- och lojalitetsskapande produkter och tjänster för butiker ökar varje år i samband med Butiksleverantörsmässan, och en av vårens mer spännande nyheter är itsmell Pro, en helt ny doftmaskin.

Den lilla kompakta itsmellmaskinen kombinerar den funktionalitet som tidigare bara funnits tillgänglig inom större professionella anläggningar avsedda för komplexa hotell- och konferensändamål. Nya Itsmell Pro är certifierad enl EU-direktiven och alla dofter godkända enl IFRA-klassificeringen.

Specifikationer:

Power: 8W/DC 12V, Storlek: 145x85x230 mm, Material: ABS, Doftcontainer: 150 ml, Doftområde: 50-100 kvm, Driftsljud: 30 dBa, Vikt: 1.1kg, Distributör: HMCO AB

 

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>