Stinkande toaletter på jobbet? Nose Sublimering är lösningen.

nose sublime bild end end

Offentliga toaletter är en ständig källa till diskussioner, då de lätt förvandlas till stinkbomber. Det finns olika sätt att förbättra luftkvaliteten i toaletter, den vanligaste är att försöka dölja odören med en annan doft som genom sin intensitet dominerar den mindre önskade lukten, men effektivare är att göra någonting åt själva problemet, d v s odörmolekylerna.

Offentliga toaletter har funnits i Skandinavien sedan invigningen av den första s k bekvämlighetsinrättningen i Stockholm 1792 varför det är intressant att toaletter även på 2000-talet är en stor källa till olika typer av obehag. Dålig toalettlukt är inte besvärande bara i de större offentliga toaletterna utan även på arbetsplatser, hotell, gallerior, restauranger och liknande där  toaletterna under vissa perioder nyttjas med stor frekvens. Men det finns lösningar.

Sublimering är enkelt beskrivet ett ämnes direkta övergång från fast form till gasform. Det kan t ex nyttjas inom s k odöreliminering, där man omvandlar en helt ofarlig kemisk gel till molekyler som neutraliserar odören. Det kan gälla typiska odörer som finns på toaletter och andra utsatta miljöer i form av molekyler som orsakar dålig lukt som: ammoniak, vätgas svavel och dess organiska derivat (aminer och merkaptaner).

Nose Sublime Columns består av aluminiumbehållare med inbyggd fläkt som levereras med tre olika typer av gel som genom sublimering skapar en mer neutral och attraktiv toalettmiljö med långa service- och bytesintervaller. De eliminerar de molekyler som orsakar dålig lukt på ett tyst och effektivt sätt. Kräver 240V anslutning för installation.

För mer information: www.hmco.se eller Presskontakt Lars Holmgren 08-796 8030 eller nose@hmco.se

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>