Rörelseaktiverad doft

Nose Sweden AB har utvecklat ett nytt concept som kallas Drop-Down, som består av små doftsatelliter som placeras i taket som genom sin design ger en doftpuff på några sekunder när någon människa passerar den. Conceptet passar utmärkt till target-marketing eller när man på andra sätt osynligt vill påkalla uppmärksamhet eller förstärka en upplevelse, och tekniken möjliggör att det går att använda i stort sett alla typer av dofter. Tekniken första större installation görs under april-september i en stor konstutställning i Stockholm. Kontakt via www.nose.se.

 

april14 005 inc xx

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>