Fräscha hotellrum på några minuter med Aroscent luftförbättring

Air Aroma Aroscent är utvecklad för doftkommunikation med valfri doft men även för professionell luftförbättring. Genom att använda maskinerna med oljeblandningarna Arotec eller Refresh så blir hotellrummen fräscha på några minuter. Utan något större doftinnehåll. Tekniken heter kalldiffusering, där molekylerna som lämnar maskinen inte bara kapslar in tråkig lukt utan även adderar negativa joner. Se mer på www.nose.seair aroma aroscent portable by nose

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>